НЕВЕРОЯТНО ОТКРИТИЕ: Само за 10 седмици изкуствените червени кръвни клетки облекчават диабета, понижават нивата на кръвната захар и повишават имунитета!

По време на снимките на поредното предаване се случи нещо неочаквано, което постави в неудобно положение звездата на медицината. Един от поканените експерти изведнъж започна да говори извън сценария. С изявлението си той шокира публиката в студиото и най-вече медицинските служители.

Кардиохирургът открито заяви:“Вие запълвате ефира с информация относно вируса, но затваряте очите си за проблем, от който страдат повече от 1,3 милиона души всяка година! Защо никой не говори за ендокринните заболявания? Защо всички мълчите, че вече съществува лекарство, което лекува диабета?”

Захарния диабет! Ето кой е главният убиец на хора. А вие се преструвате, че това е нещо нормално. Не обръщате внимание на средствата, които решават този проблем.

Диабетът се счита за една от най-опасните болести. За разлика от много други заболявания, това не води до някакви временни здравословни проблеми, а се развива с времето, постепенно довеждайки до смърт. Диабетът е причина за милиони мъчителни смъртни случаи. Той е като бомба със закъснител, която не е задължително да се задейства веднага, но е със 100% вероятност да избухне рано или късно. Освен това, диабетът протича без видими симптоми, които да показват появата на смъртоносни усложнения. Днес човек се чувства напълно здрав, а утре вече ръката му е апмутирана, кракът му започва да гние или се оказва, че в главата му расте раков тумор. И вие се правите, че не виждате нищо от случващото се и въвеждате невероятно строги мерки заради почти асимптоматично заболяване, което не само, че не се е появило сега, но и едва ли ще изчезне скоро.

Хората умират не заради вируса, а заради диабета и усложненията, до които той води! Запомнете го веднъж завинаги! - казва Полина Радева, един от поканените експерти, но другите участници буквално я нападнаха, опитвайки се да и затворят устата.

Статистиката е шокираща! Епидемията отне 25 000 човешки живота, а през същото време близо 50 000 души починаха от диабет.

И най-смешното и тъжно е, че 75,87% от тежките случаи на усложнения от вируси са хора с диабет! Ако те не страдаха от това заболяване, което безмилостно унищожава имунната им система, щяха да понасят всичко асимптоматично. И така, това е основната рискова група. И отново, никой не говори за това, защото веднага възниква въпросът – какво правите вие, за да лекувате това коварно заболяване?

В студиото настана хаос. Експертите-лекари от клиниките в София започнаха да спорят, прекъсвайки се един друг. Бързо спряха излъчването и пуснаха рекламния блок. А Полина Радева я изгониха от студиото.

Впоследствие този епизод беше отрязан от ефира. Но публиката в студиото все още помни този скандал.

Ние решихме да проведем собствено разследване и успяхме да открием този експерт.

Полина Радева – лекар от най-висока категория, кандидат на медицинските науки, професор, водещ специалист по сърдечно-съдови усложнения на захарния диабет.

– Д-р Радева, всички ваши колеги знаят за скандала по телевизията. Не ви ли притеснява това?

– Знаех за рисковете, но не можех да мълча повече. Не можете да правите някакви нелогични и безмислени неща и да не предлагате конкретно лечение. Аз съм лекар, дала съм Хипократова клетва и я следвам.

Радвам се, че се свързахте с мен, защото мога да повторя думите си и да се обърна към вашите читатели. Пандемията ще премине, ще има ваксина, светът ще оцелее, както и след всяка епидемия преди това. Но вирусът на алчността и продажността ще остане. И се страхувам се, че това винаги ще бъде така. За този вирус все още не са измислени ваксини.

– За какво точно говорите?

– Казвам, че има заболявания, които в нашата медицина се лекуват от години. Работя с ендокринни заболявания, рехабилитирам хора, които са претърпели тежки усложнения, причинени от диабет. И в моята област измамата е навсякъде.

Сигурна съм, че и при лечението на опорно-двигателния апарат, стомашно-чревния тракт и всичко друго, може да се лекуват симптомите, облекчавайки състоянието, но не връщайки пълното здраве на човек.

И вината е изцяло във фармацевтичните корпорации и техните здравни представители, които подкупват лекарите в цялата страна. И сега, когато хората се плашат от всяка дреболия, това за компаниите е цяла находка. Продават се тестове, дезинфектанти, лекарства за всеки един симптом поотделно. И в случай на смърт, всичко се прехвърля на епидемия. Като гледам всичко това, направо се отвращавам.

У нас не лекуват захарния диабет.

– Искате да кажете, че всички съвременни лекарства за диабет не са ефективни??

- Лекарствата за диабет, които официално се предписват на хората, изпълняват една важна функция – прехвърлят парите от джобовете на пациентите в джобовете на медицинските олигарси.

Става въпрос за легализирани наркотици. Вие преценете. Пациентът пие определено лекарство, състоянието му се подобрява. Действието на лекарството спира и нивото на захарта отново се покачва. На този принцип действат всички наркотици. За да се чувствате добре, трябва да потърсите нова "доза".

Трябва да разберете едно нещо: при спешни случаи "химията", наречена лекарства, е необходима и важна. Тези препарати спасяват животи, когато има нужда от спешна помощ. През Първата световна война, например, на бойното поле се използва хероин, за да може ранените да не умират от болезнения шок.

Но при постоянен прием на хапчета, те унищожават тялото. Също като хероина. Не толкова бързо, но принципът е същият. И за да се отървете от страничните ефекти, ще ви бъдат продадени още хапчета. И още. И още. Колкото повече, толкова по-добре за аптеките и фармакологичния бизнес.

– Но хората живеят с години на лекарства.

– Наркоманите също могат да живеят доста дълго. Но за какъв живот говорим?

Когато кръвното налягане се повиши. Когато мъжете на малко над 50 години страдат от простатит и губят потентността си. Когато се появи хроничната умора, затлъстяването, краката започват да се подуват, така ходенето става трудно, пръстите на ръцете изтръпват. След това се появяват стомашно-чревните нарушения и камъните в бъбреците, дължащи се на интензивното отстраняване на солите и захарта.

Някои таблетки при дългосрочен прием са онкогенни. Погледнете статистиката за раковите заболявания – това е истинска епидемия.

Вече не говоря за такива дреболии като проблеми със съня, шум в ушите, загуба на зрение. Списъкът може да бъде дълъг. И причината е една – повишени нива на кръвната захар, и следователно – диабет, който никой не лекува. Въпреки че средството за лечение на диабет вече е налице и показва отлични резултати.

Лекарство за лечение на диабет, което никога няма да се появи в аптеките

– На снимките на предаването се опитахте да разкажете за пробива в лечението на диабет, но буквално бяхте изхвърлени от студиото. Разкажете какво е това лекарство? Защо представителите на аптеките реагират на името му като вампири на слънчева светлина?

– Започнах да говоря за биопрепарата, наречен DiaformRX. Това е уникално лекарство, базирано на живи растителни витамолекули.

DiaformRX е разработка на Центъра за молекулярна биология. Препаратът е също така наречен “изкуствени червени кръвни клетки”. Тъй като DiaformRX стимулира производството на млади червени кръвни клетки, които увеличават реакцията на разграждане на глюкозата с над 7 пъти! Което води до нормализиране на кръвната захар.

DiaformRX нормализира вътреклетъчния метаболизъм на глюкозата в продължение на години. Следователно не е нужно да се приема постоянно. Само за 7 седмици той облекчава диабета, а нивата на кръвната захар стигат 4.5 mmol/l през следващите 5 години.

За разработването на Diafor RX колективът от наши учени получи международна награда в сферата на терапевтичната биология. Награда за иновативния пробив в лечението на захарен диабет.

Изглежда, че след такова признание, аптеките трябва да се съревновават за правото да продават Diafor RX. Държавата трябва да приеме с отворени обятия това лекарство. Но не. Цари пълна тишина. Сякаш никой не е забелязал този пробив.

И представителите на медицинския бизнес се отнасят с огромна ненавист към лекарството. Те разполагат със стотици лекарства, планове за продажби и огромни приходи. А с едно такова средство тези планове не могат да бъдат изпълнени. Хората след 7 седмици лечение с DiaformRX забравят за аптеката.

Ето защо цари такава омраза към DiaformRX. Не могат да го очернят. Все пак има международно признание, сертификати, научни статии, хиляди доволни пациенти. Ето защо беше избрана стратегия за бойкот. Да се преструват, че такова лекарство не съществува. И когато започнах да говоря за него в ефир, това предизвика тази неприкрита агресия към мен.

Стартиране на самолечение на тялото

– Как точно помага DiaformRX?

Основната цел на DiaformRX е да възстанови правилното функциониране на панкреаса на 100%. Именно това е основата, върху която се крепи вашето здраве.

DiaformRX възстановява кръвоносните съдове в 3 етапа:

  • Възстановява инсулиновите рецептори в тъканите на човешкото тяло, като по този начин нормализира производството на инсулин в организма
  • След първите дни на приложение намалява нивото на кръвната захар
  • Възстановява нивото на "сложния калий" и едновременно с това генерира специални имунни клетки, които стартират процеса на регенерация на панкреаса

DiaformRX стартира процеса на регенерация и обновяване на всички тъкани на тялото, започвайки от вътрешните органи, до кръвоносните съдове. Това ви отърве от всички щети, които тялото е претърпяло по време на заболяването.

Този процес на самолечение се нарича авторегенерация. Тези механизми са присъщи на природата, а DiaformRX е катализатора, ключът, който "задейства" авторегенерацията.

Отървете се от 7 болести само за 7 седмици

– Какво ще получите след курса на лечение DiaformRX?

1. Нормализиране на нивата на глюкозата

Лекарството има изключително полезен ефект, а именно намалява инсулиновата резистентност. Това е много важно свойство. Биологично активните съставки на лекарството проникват директно в клетките на мускулите, мазнините и черния дроб и ги стимулират, така че да започнат да реагират по-добре на наличието на хормона в кръвта. В медицината този процес се нарича вторично клетъчно образуване. В резултат на това с течение на времето клетките започват да консумират по-активно глюкозата, което води до намаляване на концентрацията ѝ в кръвта. За тялото това е най-безопасният начин за консумиране на глюкоза.

2. Възстановяване на кръвоносните съдове

Основното действие на DiaformRX е, че не само премахва захарта от кръвта, но и нормализира нивата на глюкозата. Той също така разтваря захарта, която вече е проникнала през стените на кръвоносните съдове. По този начин те отново придобиват възможността за стесняване и разтягане. Кръвните съсиреци се разтварят, кръвоносните съдове се прочистват. Възстановяват се малките капиляри. В резултат на това човек на страда от повишето кръвното налягане, чувството на слабост и сънливостта изчезват, подобрява се процесът на заздравяване на рани.

3. Подобряване на състоянието на кожата, костите и мускулите

Дори силно увредената кожа се възстановява. Раните заздравяват, кожата престава да изсъхва. Същото е и с костите, здравият им състав се възстановява, те престават да бъдат крехки. Възстановяването протича във всички тъкани, мускулите стават по-еластични.

4. Подобряване на зрителната острота

Зрителната острота се подобрява от 0.5 до 2.1 ед. Нормализира се очното налягане. Симптомите на катаракта намаляват

5. Намаляване на излишното тегло

Наднорменото тегло е това, което до 4-5 пъти повече влошава състоянието на пациент с диабет. Ето защо, едно от действията на DiaformRX е загубата на тегло. Това се случва по две причини. Първо, клетките започват по-активно да преработват захарта в енергия. И второ, комплексът съдържа силен концентриран екстракт от растението Йерусалимски артишок, което е най-мощният естествен способ за изгаряне на мазнини.

6. Нормализиране на потентността

Едно от невероятните действия на DiaformRX е нормализирането на нивата на тестостерона и възстановяването на здравата потентност. Дори и на възраст над 70 години, мъжете са изненадани да забележат, че потентността се е върнала при тях.

7. Засилване на имунитета

Подобрява кръвоснабдяването на костния мозък, който се занимава с производството на имунни клетки. Това води до повишаване на защитните сили на организма.

Имунитетът защитава не само срещу вируси. Основната функция на силния имунитет е защитата срещу развитието на раковите клетки. Силният имунитет навреме разпознава и унищожава раковите клетки. Не позволяна развитието на тумори.

Имунитет, който работи с поне 50% от капацитета си, вече е непреодолима пречка за вирусите. И това също е много важно в създалата се обстановка.

Председателят на Съюза на аптекарите затвори телефона, след като чу за DiaformRX

Илия Русев Младенов. Председател на Съюза на аптечните мрежи на България.

Обадихме се на главния аптекар и искахме да разберем защо лекарството DiaformRX не е достъпно в нито една аптека.

– Г-н Младенов, здравейте! Моля да ни разкажете защо аптеките игнорират лекарството DiaformRX? Чували ли сте за него?

– Защо се занимавате с провокации?! Няма да отговарям на такива въпроси!!! Това не е ваша работа!

– Дава сигнал заето...

Как да получите DiaformRX

– След такъв разговор с главния аптекар на страната стана ясно, че в аптеките няма такова лекарство и няма и да има. Но все пак то може да бъде закупено, нали така?

– Да, всички граждани на страната могат да поръчат DiaformRX чрез интернет директно от производителя.

– Защо DiaformRX може да бъде поръчан само чрез интернет?

Това е така по три причини:

  • Гаранция за качество. DiaformRX се изпраща директно от производителя
  • Защита от посредници. Така че никой да не може да печели по 10-20-30 хиляди за препродажба
  • Бърза доставка

Регионална отстъпка за пенсионери

В момента върви програма за социално подпомагане. Благодарение на тази програма можете да поръчате DiaformRX с отстъпка. Това се прави като част от преференциалната програма за превенция на захарния диабет.

Отстъпката се предоставя предимно на лица над 47 години, живеещи в райони с усложнена епидемиологична обстановка.

Затова силно препоръчвам да не губите време! Няма да има втори шанс. Не е известно колко ще продължи програмата и дали ще стигне количеството DiaformRX, което е налично в момента.

Вземете DiaformRX още сега!

За да получите DiaformRX на промоционална цена, ще ви е необходим само и единствено мобилен телефон.

Въведете вашия телефонен номер за контакт във формуляра за поръчка и кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ DIAFORMRX".

Важно! Само по 1 поръчка за 1 телефонен номер!

В момента заявките за поръчка се приемат и обработват денонощно. Но поради голямата натовареност, може да има забавяне.

Внимание!

Убедете се, че на сайта имазащитна холограма:

Защитната холограма гарантира 100% качество. Тя удостоверява, че се намирате на официалния сайт на DiaformRX, че ще ви бъде доставен оригинален продукт, а също така че при необходимост ще ви бъде предоставена необходимата консултация и помощ.

✔ Автентичността е потвърдена

Побързайте да попълните заявката за поръчка

И да получите DiaformRX НА ЦЕНА ОТ
78 Euro 39 Euro
Оставащо количество: 107 опаковки
↓ За да поръчате, кликнете върху бутона ↓

* При поръчка на количеството, необходимо за целия курс на лечение


** Вашите данни се изпращат директно на производителя. Трети лица няма достъп до тях.Коментари

ПОРЪЧАЙТЕ DiaformRX НА ЦЕНА ОТ 39 EuroООО «Бьюти ПРО»
129281 ГОРОД МОСКВА УЛИЦА ИЗУМРУДНАЯ ДОМ 13 КОРПУС 2 ЭТАЖ 1 ПОМ 1 КОМ 2 ОФ 4
ОГРН: 1197746307219 КПП: 771701001 ИНН: 9717082050

Политика конфиденциальности
Пользовательское соглашение