Toată lumea e încântată! /2020 un student genial din România a obținut un premiu de 5 milion RON pentru realizări remarcabile în domeniul ocrotirii sănătății după publicarea metodei de tratare a prostatitei care va salva milioane de vieți!


În acest timp în România: medicii obraznici în înțelegere cu farmaciile ascund un preparat eficient care poate salva de prostatită o dată și pentru totdeauna, și anual ”scurg bani” din bărbați, prescriind preparate foarte costisitoare și proceduri și mai costisitoare! (despre locul unde puteți obține soluția, citiți cu atenție în articolul de mai jos)


Acum doi ani, la Congresul European de Urologie s-a întâmplat ceva incredibil. Întreaga sală i-a aplaudat 10 minute în picioare persoanei care se afla la tribună. Ea a fost Adelina Musteața - o studentă din România (din Cluj-Napoca)! Ea a propus utilizarea unei formule unice, care permite vindecarea completă a prostatitei și prevenirea consecințelor letale.

Adelina a propus o idee excelentă, iar structurile științifice ale României și Israelului s-au ocupat de realizarea acestei. Specialiștii din Institutul de Urologie, Universitatea Națională de Medicină și mulți alți specialiști s-au angajat în dezvoltarea medicamentului. Medicamentul a fost deja creat și arată rezultate excelente.

Cum noul medicament va fi capabil de a salva milioane de vieți și de ce cetățenii români vor putea să-l obțină cu o reducere mare preferențială - este în materialul nostru de astăzi.

Corespondent: "Adelina, sunteți printre primii zece cei mai inteligenți studenți în domeniul medicinei din lume. De ce ați decis să abordați exact problema urologiei?"

Nu prea vreau să vorbesc despre aceasta în public, dar motivația aici este exclusiv personală. Acum câțiva ani, tatăl meu a murit de cancer de prostată. Se pare că totul a fost normal și apoi a urmat o moarte dureroasă. Atunci am început să studiez problemele legate de urologie. Am fost șocată când mi-am dat seama că majoritatea pastilelor din farmacii sunt o chimie inutilă care doar distruge mai mult întregul organism. Tatăl meu le-a băut în fiecare zi.

În ultimii trei ani, m-am scufundat complet în acest subiect. De fapt, o nouă metodă de a scăpa de prostatită, despre care toată lumea vorbește acum, a apărut în procesul de scriere a tezei. Mi-am dat seama că am inventat ceva nou. Dar nu am putut crede că ar provoca un astfel de interes din partea diferitelor structuri.

Corespondent: "Au vrut să vă aresteze imediat după publicarea descoperirii?"

Da, la 3 zile după discursul meu la conferință. Din fericire, atunci am fost deja contactat de personalul principal de la Universitatea de Medicină din București. Ei au ajutat, de asemenea, să clarifică această situație din partea structurilor de forță.

Corespondent: "Și care a fost problema?"

Unii dintre marii jucători de pe piață s-au speriat de acordul meu posibil cu Universitatea Națională și alte instituții cu privire la dezvoltarea unui medicament inovator. Atunci a fost deja clar că acest medicament va fi capabil să scape oamenii complet de prostatită la niveluri optime și va servi drept o modalitate excelentă de a crește potența. Nu cunosc prea mult, dar medicamentele pentru prostatită sunt unul dintre cele mai profitabile segmente ale pieței. Nimeni nu vrea să piardă milioane sau miliarde din cauza unei studente-snoabe. De aceea, ei au deschis un caz nebunesc din nimic. Probabil s-au bazat pe faptul că eu nu înțeleg nimic despre asta și nu am pe nimeni care să mă protejeze. Dar, odată ce avocații au intrat în acest caz, a devenit clar că totul este în totalitate inventat. Și m-au lăsat în pace.

Corespondent: "După aceea, nu au mai fost probleme?"

Nu există nici o problemă, dar încercările de a cumpăra formula au fost. De îndată ce au apărut publicații despre metoda mea, imediat au început să vină propuneri de a vinde ideea. Primii s-au adresat unii francezi, oferind 120 de mii de euro. Ultimul a fost un holding farmaceutic american, ei au vrut să o cumpere deja pentru 35 de milioane de dolari. Acum mi-am schimbat numărul de telefon și nu intru în rețelele de socializare, pentru că în fiecare zi pe toate canalele de comunicare mă deranjează cu ofertele de cumpărare.

Corespondent: "Dar, din câte știu, nu ați vândut formula?"

Nu. S-ar putea suna un pic brusc, dar nu am creat-o pentru ca niște persoane să profite de aceasta. Ce se întâmplă dacă vând formula? Ei vor primi un brevet, vor interzice producția conform acestei formule celorlalți și vor ridica prețul. Poate că sunt tânără, dar nu idioată. În acest scenariu, românii pur și simplu nu pot scăpa de probleme cu urologie. Unul dintre medicii străini mi-a spus că un astfel de medicament ar trebui să costă cel puțin 2000 RON. Este extrem de ciudat. Cine îl poate cumpăra în România pentru 2000 RON?

De aceea, atunci când am primit o propunere de la structurile principale ale României cu privire la participarea la dezvoltarea unui medicament național, am fost de acord imediat. Am lucrat împreună cu cei mai buni specialiști. A fost minunat. Acum, medicamentul a finalizat deja studiile clinice și este disponibil pentru oameni.

Elaborarea preparatului a fost coordonată de Vasile Pușcașu - profesor și cel mai cunoscut urolog din România. L-am rugat să vorbească despre noul medicament și despre planurile pentru acesta.

Corespondent: "Care este esența ideii lui Adelina? De fapt, ajută să scapi de prostatită?"

Ideea lui Adelina este o nouă abordare a luptei împotriva prostatitei. Cum funcționează medicamentele vechi? Ei dilată forțat vasele de sânge și ameliorează simptomele durerii cu anestezice. În același timp, ei distrug vasele de sânge și inima, de fiecare dată îi aducând mai aproape moartea de un accident vascular cerebral sau de un atac de cord. Dar ei nu afectează cauza principală a prostatitei - reluarea circulației sângelui în prostată. Problema continuă să persiste și mai mult decât atât, este agravată cu fiecare administrare de astfel de medicamente.

Ideea lui Adelina vă permite să curățați micile artere ale prostatei de dioxid de carbon, ceea ce vă permite să eliminați cauza principală a prostatitei și a adenomului. Acest lucru vă permite să scăpați complet de prostatită dacă abia începe. Dar cu siguranță aceasta nu este suficient pentru a preveni stadiile severe ale bolii atunci când există deja necroză și putrefacţie. De aceea, de fapt, au fost necesare eforturile unui număr atât de mare de medici și specialiști medicali pentru a elabora în jurul formulei propuse un medicament eficient care previne prostatita în orice etapă.

Corespondent: "Prostatita este într-adevăr atât de periculoasă?"

Ați văzut statisticile mortalității în România? Câți mor din cauza bolilor oncologice asociate cu prostatita, vă amintiți? 63%! Este mai mult de aproape două treimi. Ați văzut cel puțin o persoană care ar muri din cauza prostatitei, dar nu ar avea cancer? Pun pariu că nu. Nici doctorii din morgă n-au văzut-o. Pentru că aceasta nu există. Toți cei care au murit de prostatită în urma insuficienței renale, insuficienței cardiace, cancerului de prostată etc. la început au avut probleme cu prostatita. Fiecare! În Occident, au înțeles de mult că prostatita la bărbați provoacă toate acestea. Pește putrezește din cap, bărbați - din... Scoateți-l și chiar potența va fi cel puțin la 90. Și dacă eliminați consecințele în loc de cauză, puteți bea o grămadă de medicamente în fiecare zi, iar rezultatul va fi zero.

Prostata devine poluată odată cu vârsta, nivelul funcționalității sale scade. Alimentarea cu sânge este perturbată, apar primele zone ale necrozei. În această etapă, apar primele simptome - durere în testicule sau în timpul urinării, nevoia de a merge adesea la toaletă, disfuncție sexuală, durere în abdomenul inferior după actul sexual. Dacă aceste simptome au apărut, înseamnă că o persoană are deja probleme serioase cu prostata și trebuie tratată urgent.

Corespondent: "Iar cum rămâne cu medicamentele? Pentru bărbații cu prostatită, există o mulțime de aceștia."

Aceasta este problema, că o mulțime. Dar toate se bazează pe principiul descris mai sus. Medicamentele dilată forțat vasele de sânge în glanda prostatică și sistemul genito-urinar, dăunează pereților lor, supraîncărcă rinichii, inima. Da, ei elimină simptomele prostatitei și o persoană pentru o perioadă scurtă de timp devine mai bună. Dar, în general, ei afectează mai degrabă negativ corpul decât au cel puțin un efect pozitiv asupra acestuia. Cu ajutorul lor, este imposibil să scapi de prostatită. Adelina a avut dreptate aici. Dacă vă uitați la formulele medicamentelor din farmacii, atunci orice specialist înțelege că nici măcar nu trebuie luate.

Corespondent: "Care este denumirea medicamentului? Puteți să-ne spuneți pe scurt despre acțiunea acestuia?"

Denumirea medicamentului este "Eroprostin". El este eficient datorită efectului complex asupra corpului și a compoziției unice, în principal din extracte vindecătoare puternic concentrate de origine naturală. "Eroprostin" curăță complet prostata de poluare, curăță sistemul genito-urinar și rinichii. Alimentarea normală cu sânge este restabilită, procesele de necroză și putrefacție sunt oprite. Prostata încetează să arunce infecția în sistemul genito-urinar. După un curs de tratament bărbații sunt restabiliți complet și dorința sexuală crește, riscul de apariție a cancerului de prostată este exclus, probleme cu urinarea și toate celelalte probleme colaterale dispar.

Cu toate acestea, noi, ca Adelina, am abordat problema destul de inteligent. Medicamentul nu este doar un alt aspect de formule chimice, care trec de la un medicament la altul, ci o compoziție unică de extracte puternic concentrate de origine naturală. Acest lucru îl face nu numai cât mai eficient posibil, ci și complet sigur în luarea cursului medicamentului.

La doar 2-3 zile după începerea administrării medicamentului, o persoană elimină complet inflamația în sistemul genito-urinar. Apoi, urmează curățarea și restaurarea prostatei. Spre deosebire de chimia farmaciei, "Eroprostin" nu are efecte negative asupra inimii sau a altor organe.

Corespondent: "Dar medicamentul dvs. va fi, de asemenea, în farmacii? Apropo, cât va costa?"

Știți că de îndată ce a devenit clar că într-adevăr avem ceva util, farmaciștii ne-au atacat pe toate fronturile. Ei inițial i-au propus lui Adelina să-și vândă formula. Nu pentru a-l produce la sine acasă. Dimpotrivă, pentru a împiedica lansarea medicamentului în producție. Tratamentul prostatitei este cea mai mare nișă din lume a pieței farmaceutice. Ei vând medicamente pentru miliarde de dolari. Medicamentul nostru poate schimba radical situația de pe piață. Nimeni nu va cheltui bani în fiecare lună pe medicamente vechi, atunci când se poate administra o dată cursul de "Eroprostin" și uita de probleme.

Rețelele de farmacie sunt parteneri ai companiilor farmaceutice care lucrează îndeaproape cu acestea. Și, desigur, depind de vânzările medicamentelor. Deci, despre noi cu remediul nostru, nici măcar nu vor să audă acolo. În ciuda faptului că acum acesta este singurul medicament recomandat oficial pe teritoriul României pentru tratamentul prostatitei și prevenirea complicațiilor sub formă de oncologie, accident vascular cerebral sau atac de cord

Corespondent: "Însă, din cauza farmaciilor lacome, bărbații din România nu au șanse și nu vor putea să se vindece de prostatită?"

Am vești foarte bune pentru dvs.! Am decis că putem acționa și fără ajutorul farmaciilor, dacă tot nu vor să audă de noi. Am hotărât că putem distribui «Eroprostin» în mod direct. Fără intermediari de genul farmaciilor comerciale. Am luat în calcul câteva opțiuni și am ales-o pe cea mai eficientă!

Fiecare persoană din România care va dori să scape de prostatită și va dori să comande Eroprostin, va putea plasa comanda chiar pe site-ul nostru mai jos!

Comanda va pleca direct la producător, operatorii vă vor contacta, vă vor oferi mai multe detalii despre preparat și termenii tratamentului dvs., vor clarifica adresa de livrare și metoda de livrare care vă convine. Plata se efectuează după primirea și verificarea produsului la poștă sau prin curier.

Fiecare persoană care va lăsa o cerere de pe și până la (inclusiv), va primi ambalajul de "Eroprostin" la un preț preferențial cu o reducere de %! Aceasta este promoția noastră comună cu Institutul pentru a atrage atenția oamenilor asupra medicamentului. Sperăm că vestea se duce repede și fiecare vindecător va recomanda medicamentul prietenilor săi.

Promoția va funcționa doar o săptămână, din momentul lansării vânzărilor (de pe și până la (inclusiv)!

După această dată (de pe ), prețul va fi standard - 298 RON. De aceea, dacă citiți acest articol cât încă funcționează promoția, grăbiți-vă să comandați preparatul la reducere!

Actualizat :

Din păcate, diverse structuri răuvoitoare au desfășurat un program de anvergură împotriva preparatului nostru. De aceea, suntem nevoiți să oprim primirea solicitărilor pentru Eroprostin din data de pe un termen nelimitat. Astăzi e ultima zi când mai puteți comanda și primi garantat Eroprostin la prețul de 149 RON. Îmi pare foarte rău pentru toți cei care nu au reușit să comande preparatului, dar aceasta e realitatea din România...


% reducere

Promoția durează

02
:
38
:
43
ore minute secunde
298 RON
PREȚ
149 RON
Comentarii: 14
Arată toate comentariile
  • Populare
  • în timp
Alexandru Pojarschi
23 часа назад

Am avut probleme cu urinarea, sunt un camionagiu. M-am gândit deja să fiu internat într-un spital, am fost atât de rău. Acum mă opresc la toaletă o dată la 4-5 ore. În capul meu nu se potrivește că înainte de aceasta, în farmacii, am cumpărat orice rahat.

Octavian Grecu
22 часа назад

Am un fel de înjunghiere constantă și o potență slabă. Vreau să cred că va ajuta... Mai ales cu o astfel de reducere!

Maria Bivol
20 часов назад

Așa am pus soțul pe picioare....în sens literal) Nu mai există prostatită, și potență este cea mai bună acum)))

Augustin Teleșcu
19 часов назад

Am citit într-o revistă medicală despre acest remediu. Un articol de experți, în opinia mea, era al unui medic renumit în domeniul de urologie...

Аna Marušić
18 часов назад

Eroprostin cu adevărat ajută foarte mult! I-am comandat soțului meu, aproape că avea cancer de prostată. Datorită Eroprostin-ului s-a rezolvat totul. Vă sfătuiesc.

Andrei Balan
17 часов назад

Am luat cursul de tratament - mi-a ajutat. Dar voi lua un alt curs preventiv...mi-e teamă ca nu să se mai întoarcă.

Valeriu Olaru
15 часов назад

Am reușit! Mâine trebuie să fie livrat

Mihai Ursatii
12 часов назад

Timp de 2 săptămâni îl beau - chiar am încetat să mai alerg la toaletă!!!

Elena Crigan
13 часов назад

În clinici se întâmplă haos și groază. N-am mai fost acolo de mult timp, oricum e inutil. În cele private doar jefuiesc, pur și simplu fără opțiuni. Sunt foarte recunoscătoare lui Adelina că putem obține acum Eroprostin la reducere.

Ecaterina Bațalai
10 часов назад

Am citit recenzii și mi-am dat seama că trebuie să iau! Mă duc să fac o comandă.

Catarina Stogul
5 часов назад

Am făcut o comandă, nimic e complicat. L-am primit în trei zile prin poștă. Vă mulțumesc foarte mult!

Anatol Bahnaru
7 часов назад

Este un fel de miracol. Am avut prostatita acută avansată și problemele cu potență. Și mă durea inima, și tensiunea arterială creștea tot timpul și multe altele. Acum totul s-a retras. În sfârșit sunt fericit alături de soția mea

Autentificați-vă pentru a lăsa comentarii