Detoxin
НОВИНИ img

ИМАТЕ ЛИ БРАДАВИЦИ ПО КОЖАТА СИ? ЧЕРВЕИТЕ ЖИВЕЯТ В ТЯЛОТО ВИ!

ПОЧТИ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПАРАЗИТИ!

Ако човек има брадавици по кожата, най-вероятно паразитите са избрали тялото му за постоянно пребиваване.

Според статистиката повече от 3 милиарда души страдат от човешки папиломен вирус (ЧПВ). Те обаче дори не осъзнават, че причината може да са паразити.

img За това говорихме с Калоян Ангелов: -
специалист в областта на паразитологията, автор на над 60 научни статии по молекулярна паразитология.

Професионален опит: повече 30 години.


Бележка на редактора: Повече от 3 милиарда души са статистически засегнати от човешкия папиломен вирус (ЧПВ). Те обаче дори не осъзнават, че причината може да са паразити.

Наскоро специалистите откриха нова, все още неизвестна причина за появата на папиломи в човешкото тяло – паразитна инфекция. Според констатациите на експертите страничните продукти от паразити създават токсична, благоприятна среда в стомаха за образуване на разлагащи се бактерии. Следователно папиломи могат да се наблюдават в човешкото тяло, заразено с паразити.

Днес ще говорим за това с ръководителя на Българския институт по паразитология Калоян Ангелов.

Репортер: Добро утро! Наистина ли паразитите са проблем в Европа?

Калоян Ангелов: Вярно е. Мисля, че причината е, че много хора не смятат паразитите за толкова опасни. Но в действителност те могат буквално да изядат човек отвътре, като се настанят в почти всеки от неговите органи.

Репортер: Вярно ли е, че паразитите са причина за инфекция с човешки папиломен вирус?

Калоян Ангелов: Дълги години се смяташе, че папиломите се предават само по полов път. Въпреки това, последните проучвания показват, че друга причина за папиломи може да бъде свързана със стомаха и черния дроб (проблеми, които винаги възникват при паразитна инфекция). Във всеки случай, при най-малките симптоми, препоръчвам незабавно да започнете лечението. Тъй като заразяването с паразити впоследствие води до развитие на много сериозни заболявания.

img
img

Внимателно! Шоково съдържание. 18+

Калоян Ангелов: Нямам причина да не се доверя на изследванията на нашия институт. Баналните папиломи в тялото се превръщат в сериозен проблем. Дори не можете да си представите колко хора умират от паразитни инфекции. И ние не говорим само за смърт от болест. По-голямата част от така наречените „естествени смъртни случаи“ са резултат от паразитна активност в тялото.

Репортер: Паразитите са обикновени глисти, как могат да доведат до появата на папиломи и дори до смърт на човек?

Калоян Ангелов: Много се лъжете, когато казвате, че паразитите са просто червеи. Много паразити живеят в един или друг орган. А това води до различни неблагоприятни последици.

Например, чревните глисти са много опасни. Те могат почти напълно да унищожат червата, като по този начин осъждат човек на смърт, без шанс за възстановяване. Още по-страшно е, че тези чревни червеи са много трудни за откриване и унищожаване.

Освен червеи, има хиляди паразити, които могат да живеят в черния дроб, мозъка, белите дробове, кръвта и стомаха. И почти всички от тях са фатални. Някои от тях веднага стават агресивни и започват да тровят тялото. Някои от тях, бидейки невидими, живеят и се размножават, докато броят им нарасне до такава степен, че тялото просто не може да ги побере и човекът умира.

Освен това мога да кажа с увереност, че почти всеки човек има паразити. Повечето от тях са изключително трудни за разпознаване. Дори и да има симптоми. Дори при аутопсия са необходими специални инструменти за откриването им. Поне да намеря повечето от тях.

Отново хиляди паразити могат да живеят в черния дроб, мозъка, белите дробове, кръвта и стомаха. И почти всички от тях са неизбежно фатални. Всичко започва с прости и на пръв поглед безобидни папиломи.

Репортер: Можете ли да ни кажете за някои случаи на паразитна инфекция?

Калоян Ангелов: Знам за стотици такива случаи. Все пак ще се спра на тези, които най-добре демонстрират опасностите от заразяване с паразити.

Първо, наскоро е доказано, че някои тении причиняват рак. Първоначално не хората са заразени, а червеите. И след това те разпространяват своите злокачествени клетки в човешкото тяло, заразявайки го. Това се случва, когато ларвите на червеите навлизат в човешките лимфни възли през червата. В резултат на това те бързо се развиват в злокачествени тумори. За съжаление в този случай смъртта настъпва само след няколко месеца. Още една смърт от този вид тумор е регистрирана миналата седмица.

В центъра на снимката: клетки на злокачествен тумор, които се предават от червеи на хора.
img

Калоян Ангелов: Паразитите често заразяват човешкия мозък. Това води до невроза, умора, силна раздразнителност и промени в настроението. В по-късните етапи, когато мозъкът е почти заразен с паразити, се развиват много по-сериозни заболявания, водещи до смърт.

Имам малък архив от снимки на паразити, които направих по време на аутопсия. Ето някои от тях, но веднага ви предупреждавам – слабите хора е по-добре да не ги гледат (Внимание! Шоково съдържание. 18+).

Червеи в отстранения жлъчен мехур:
img
img

Внимателно! Шоково съдържание. 18+

Паразити в човешкия мозък, които причиняват рак:
img
img

Внимателно! Шоково съдържание. 18+

Сърдечни червеи, водещи до спиране на сърцето:
img
img

Внимателно! Шоково съдържание. 18+

Калоян Ангелов: Третият пример е заразяването на човешкото сърце с паразити. По някаква причина това се счита за доста рядко заболяване. Въпреки че всъщност паразитната сърдечна инфекция засяга около 23% от хората. Тоест почти всеки четвърти човек. Те са напълно невидими в ранните етапи и ефектът им върху тялото е практически нулев. Колкото по-дълго остават в тялото, толкова повече вреда причиняват. Паразитите са честа причина за много сърдечни заболявания и когато става въпрос за внезапна смърт от сърдечен арест, има голяма вероятност да бъдете заразени с паразити.

Репортер: Има ли някакви особености на въздействието на паразитите върху мъжете и жените?

Калоян Ангелов: При мъжете паразитите причиняват простатит, импотентност, аденом, кисти, пясък и камъни в бъбреците и пикочните пътища.

Жените могат да страдат от болка или възпаление на яйчниците, ЧПВ, фиброиди, фиброкистозна болест на гърдата, проблеми с надбъбречните жлези, проблеми с пикочния мехур и нефрит. И, разбира се, започва преждевременното стареене на кожата, появяват се бръчки, петна под очите, брадавици и папиломи по лицето и тялото.

Репортер: Как да разберем, че тялото е заразено с паразити? И как да се отървем от тях?

Калоян Ангелов: За съжаление, все още няма наистина точен инструмент за диагностициране на паразити при хората. Това отчасти се дължи на факта, че има толкова много видове паразити (от които са известни повече от 2000), и отчасти защото са изключително трудни за откриване.

Първите симптоми, които могат да показват наличието на паразити в тялото:

 • основният симптом са папиломи по тялото;
 • лош дъх;
 • алергии (обрив, сълзене на очите, хрема);
 • сърбеж и зачервяване;
 • чести настинки, възпалено гърло, запушен нос;
 • хронична умора (умаляване);
 • чести главоболия;
 • запек или диария;
 • болки в ставите и мускулите
 • нервност, нарушения на съня и апетита;
 • тъмни кръгове, синини под очите.

Калоян Ангелов: Ако има някой от тези симптоми, това е причина за безпокойство. Необходимо е незабавно лечение!

Но тук всичко не е толкова просто. В крайна сметка повечето лекарства премахват симптомите само за кратко време, унищожавайки само някои от яйцата на хелминтите. Лично аз мога да препоръчам отлично средство срещу паразити, което отскоро се предлага в Европа, включително и в България.

Това е антипаразитното средство Detoxin. Създаден е с участието на независима група млади учени. Успоредно с това се работи по производството на алтернативни противопаразитни средства. Но по време на процеса на разработка, Detoxin се оказа най-ефективен.

img

Калоян Ангелов: В момента това е единственото, най-ефективно средство от всички, способно да почисти тялото от паразити на 100%. Ето защо разпространението му е строго контролирано от международни фармацевтични компании. По-горе споменах, че е почти невъзможно да се диагностицира точно вида на паразита. Detoxin помага да се отървете от паразитите и да прочистите тялото, независимо от неговата класификация и местоположение в тялото. Никой друг подобен продукт няма толкова мощен ефект!

Проучване на купувачите на Detoxin

3762 души взеха участие в анонимното проучване:

 • 100% от анкетираните: забелязват, че поне един червей `е напуснал` тялото;
 • 91% от анкетираните: нормализират състоянието на панкреаса;
 • 83%: елиминират атопична екзема;
 • 92%: се отървават от гастрит, язва, диария;
 • 98%: елиминират анемия;
 • 100% от анкетираните: регистрират изчезването на съществуващи папиломи и брадавици по кожата и липсата на нови.

Репортер: Къде можете да закупите Detoxin?

Калоян Ангелов: Днес всеки жител на България може да поръча Detoxin директно на този уебсайт на намалена цена по споразумение с производителя - с % отстъпка!

Убедете се сами в неговата ефективност!

За да поръчате Detoxin:

 1. Попълнете официалния формуляр за поръчка по-долу на този сайт.
 2. Изчакайте обаждане от специалист, за да потвърдите детайлите на вашата поръчка.
 3. Получете вашата пратка от куриера в удобно време и място в рамките на 3-5 дни.

Промоцията е валидна от до (включително). След края на промоцията продуктът ще бъде наличен за поръчка на пълна цена.

Репортер: Има ли още нещо, което бихте искали да кажете на нашите читатели, преди да завършим интервюто?

Калоян Ангелов: Искам да помоля читателите да се грижат за здравето си. Запомнете: с вероятност 97-98% в тялото ви има паразити. Те могат да бъдат навсякъде – в кръвта, червата, белите дробове, сърцето, мозъка. Паразитите буквално изяждат тялото ви и също го тровят. В резултат на това могат да се развият много сериозни здравословни проблеми.

И бъдете внимателни! Оригиналният продукт Detoxin е наличен само при поръчка от официален производител. Сега с % отстъпка като част от програмата за отстъпки!

img

Официален формуляр за поръчка

№ 982 от 1000 за
Закупете Detoxin на промоционална цена
78 Euro    39 Euro
За да получите Detoxin, въведете вашето име и телефонен номер в полетата по-долу и щракнете "ОСТАВЕТЕ ЗАЯВКА".


Тази оферта завършва след:

20 : 00

Вашите данни се изпращат директно до производителя. Никой друг няма да има достъп до тях.
КОМЕНТАРИ:
203 потребителя
 • Анна Петрова
  Поръчах Detoxin още преди началото на промоцията. Имах много брадавици по врата и подмишниците. След пет дни употреба забелязах, че са по-малко. И червата започнаха да работят по-добре. Въпреки че производителят казва, че ефектът продължава дълго време за половината от курса, но реших да вземам капки на всеки 3-4 месеца за профилактика. Така сега ми е по-спокойно!
 • Йоанна Димитрова
  И аз го поръчах. Куриерът достави пратката ми за 3 дни. Имах много папиломи на врата, започнах да пия Detoxin и те започнаха постепенно да изчезват... И знаете ли защо? Ужасните червеи излязоха от мен.... Никога не съм мислила, че такива ужасни същества могат да бъдат в стомаха и червата ми. Страшно е да осъзная, че живях с тях толкова дълго!
  img
  img

  Внимателно! Шоково съдържание. 18+

 • Айше Амедова
  И аз също приемам Detoxin! Сега се чувствам много по-добре. Надявам се, когато завърша курса, тези копелета никога няма да се върнат! Харесвам вкуса на капките, но основното, разбира се, е ефектът! Брадавиците по ръцете ми изчезнаха само за 10 дни!
  img
  img

  Внимателно! Шоково съдържание. 18+

 • Хамид Димитров
  Когато започнах да приемам Detoxin, дори не мислех, че ще работи толкова добре. Изчезнаха коремните болки, умората и почти всички папиломи от тялото. Вече съм на 53 години и след курса с Detoxin се чувствам на не повече от 35! Благодаря ви за толкова ефективния продукт. Надяваме се, че сега, когато хората имат възможност, те ще се грижат по-добре за здравето си. Освен това, докато промоцията е в ход, цената на продукта като цяло е смешна!
 • Стоян Стоянов
  Основното нещо е да приемате тези капки ясно според инструкциите, в противен случай няма да има такъв супер ефект!
 • Кристиян Фералиев
  Аз съм запознат с Detoxin. Ефектът е невероятен. Месец по-късно се чувствам по-млада и абсолютно здрава. Забелязах, че имунитетът ми стана много по-силен, паметта ми се подобри. И след завършване на курса никога не съм боледувал от нищо в продължение на шест месеца. Това е страхотен резултат, нали? Препоръчвам го на всички, докато е на промоцията, имате време да поръчате
 • Пенчо Славчев
  Поръчах! Искам и да укрепя имунната си система
 • Донка Милтенова
  Аз също поръчах Detoxin на отстъпка. Значителни спестявания! Куриерът обещава доставката да е до 3 дни. Бих го препоръчал!
 • Големия Тони
  През последните 1,5 години страдах от ужасна мигрена и по цялото ми тяло се появиха грозни папиломи. След няколко седмици прием на Detoxin забелязах подобрения. Главата не боли и кожата е по-чиста. Супер! Сега дори се страхувам да си помисля какви шибаняци живееха в мен през цялото това време...
 • Йордан Цончев
  Баба ми ме научи как да се отървавам от паразитите в тялото с помощта на екстракт от пелин. За съжаление, това не работи с папиломи. Поръчах Detoxin с отстъпка, надявам се проблемът да не продължи. Лесно се приема и ако се съди по отзивите, ефектът е мощен!
 • Димитряна Свиленова
  Продуктът работи ли точно? Защо не мога да купя Detoxin в обикновена аптека? Това не е измама нали??
 • Траян Иванов
  Димитряна Свиленова, както разбрах от статията, фармацевтите не са особено доволни от появата Detoxin на пазара. Никой не иска да вземе тези капки за продажба, защото продажбите в аптеката ще паднат.... Средството е много ефективно, а други - по-скъпите средства за защита от паразити просто ще спрат да купуват. Бизнес бе! Това е важното, а не здравето на хората. Аз самият страдах от чернодробни глисти. Здравето ми рязко се влоши и прегледът разкри тези влечуги в тялото. Веднага започнах да пия Detoxin и десетки червеи буквално `изпълзяха` от мен... Ужасна гледка! Мисля, че ако не беше този продукт, тогава нямаше да живея дълго. Тъй докторът ми каза...
 • Реджеб Ахмедов
  Димитряна Свиленова, аптеките ни мамят и ни крадат парите. И производителят Detoxin раздава продукта си на символична цена. Имайки предвид неговата ефективност, помислете, че го приемате безплатно. Също така трябва да благодаря, че го продава онлайн - директно без посредници, и извършва отстъпката. Това е много полезно! Освен това не рискувате нищо - плащане на куриера при получаване. Не пропускайте да поръчате, ще видите разликата още в първите дни на приема!
 • Петър Стефанов
  Отличен продукт! Ние с жена ми също взехме Detoxin заедно и здравето наистина се подобри! Забелязах, че след събуждане съм по-енергичен и през деня имам повече сила и енергия. В крайна сметка паразитите и всички тези същества в тялото ни ни отслабват :( И когато се отървете от тях, веднага се чувствате много по-добре! Съветвам ви!!
 • Борислава Антонова
  И аз се чувствам зле... страхувам се, че глисти, червеи или каквото и да е, са се настанили в мен... и се появиха брадавици по ръката ми (Визуално грозно, но по-лошо е това, което се случва вътре в тялото. Чух, че ако не Ако не преминете навреме лечението, можете да развиете язва или да убиете черния дроб. Не искам да споделям тялото си с паразити! Ще поръчам курса сега с Detoxin. Благодаря за отстъпката!
 • Шейка Севденова
  Интересна статия! Ако не беше тя, едва ли щях да разбера за Detoxin толкова навреме! Утре чакам куриера. Искам да убия всички паразити, за да живея дълъг и здравословен живот
 • Мирослав Колев
  Колко време трябва да пием Detoxin, за да усетим ефекта?
 • Станка Гочева
  Трябва да пиете един курс - най-малко 30 дни. Но ефектът може да се види още през първата седмица: здравословното състояние е по-добро, повече енергия, кожата става по-чиста.
 • Мирослав Колев
  Станка Гочева, благодаря за отговора. Сега също ще направя поръчка за Detoxin
 • Цанка Пенева
  Мирослав Колев, не се съмнявай. Резултатът от продукта е отличен! След няколко дни усетих подобрение. И след курса той се роди отново. Мисля по-ясно, паметта ми е по-добра, нищо не ме боли. Дори свалих 9 кг, въпреки че се храня както обикновено. Ето какво означава средство, полезно във всеки смисъл! Блаженство!
 • Станимира Велева
  Отзивите са впечатляващи. Вече поръчах тези капки. Предпочитам да започна лечение