Министерство спорта Российской Федерации
Românesc / English

ȘAMPOANE CARE TE POT FACE SĂ CHELEȘTI

Cei mai importanți tricologi din țară au publicat o listă cu șampoanele care sunt periculoase pentru păr și au spus cum poți reface densitatea și volumul.

Karolina Sarecka
Educație: Rezidențiat în dermatovenerologie
Un. Med. im. A. Monecki (2005)
Reconversie profesională: Cosmetologie, IPC FMBA (2012)
Certificat: Dermatovenerologie, IPC FMBA (2012)
Cursuri și formare: Trichologie, UJ
Primul Institut Profesional de Estetică
Participant: Asclepian Laser Workshop (2017)

Experiență medicală - 11 ani

Unul dintre cei mai buni trichologi din Polonia, potrivit revistei PROFI, Karolina Sarecka, a vorbit despre experiența sa în tratarea părului deteriorat cu șampoane de pe piața de masă și a oferit instrucțiuni detaliate despre cum să oprească căderea părului și să restabilească densitatea.

"Profesia mă obligă să îmi actualizez în mod regulat calificările, deoarece piața produselor cosmetice nu stă pe loc și produce în masă noutăți care sunt adesea departe de performanțele declarate.

Șampoanele și loțiunile care se pretind a fi pentru volum, strălucire și împotriva căderii părului vorbesc despre cât de repede puteți obține un rezultat satisfăcător prin simpla spălare a capului. Design elegant, formă convenabilă, preț accesibil - este greu să nu fii tentat să cumperi un "super produs" care promite densitate și rezistență într-o singură sticlă, dar merită riscul?

După ce am participat la un atelier despre îngrijirea corectă a părului, am aflat în cele din urmă că nu este așa. Problema este că majoritatea șampoanelor care promit atât de mult consumatorului conțin substanțe care afectează în mod negativ foliculul pilos și pielea. Prin însăși natura lor, astfel de produse sunt toxice și duc mai devreme sau mai târziu la moartea foliculului de păr, iar părul nu mai crește.

În acest fel, contribuim la exacerbarea problemei subțierii și a căderii părului, care va fi dificil de prevenit mai târziu. Cu toate acestea, atâta timp cât există păr pe cap, este posibil să creșteți cantitatea de păr fără a utiliza terapia hormonală. Mai mult, acest lucru se poate face cu ușurință și în mod plăcut la domiciliu astăzi.

Îmi fac griji pentru pacienții mei și caut cele mai sigure metode pentru a preveni căderea părului. Unul dintre cele mai bune și mai eficiente dintre ele este preparatul Hairstim. Este o emulsie concentrată cu mai multe ingrediente care reglează activitatea foliculilor de păr.

Acțiunea sa are ca scop stimularea foliculilor de păr morți și protejarea acestora împotriva ingredientelor periculoase din preparatele cosmetice, cum ar fi:

  • Sulfați (SLS)
  • DIETANOLOMINA (DEA)
  • Ftalat
  • LAS-Tenside
  • Benzen
  • Propilen glicol
  • Parabeny
  • Triclosan

Hairstim hrănește întreaga lungime a părului cu vitamine și minerale, formând astfel o barieră împotriva substanțelor toxice.

Alte modalități de a rezolva problema căderii părului sunt folosirea șampoanelor, măștilor și balsamurilor care nu conțin substanțe periculoase. Cu toate acestea, nu există multe astfel de produse pe piața produselor cosmetice. Cele mai multe dintre ele conțin conservanți și substanțe toxice, care au ca efect prelungirea duratei de valabilitate a produsului.

Alte modalități de a rezolva problema căderii părului sunt folosirea șampoanelor, măștilor și balsamurilor care nu conțin substanțe periculoase. Cu toate acestea, nu există multe astfel de produse pe piața produselor cosmetice. Cele mai multe dintre ele conțin conservanți și substanțe toxice, care au ca efect prelungirea duratei de valabilitate a produsului.

Un produs profesional sigur pentru uz casnic este Hairstim. Eficacitatea sa a fost dovedită în cadrul testelor clinice și confirmată experimental. Utilizarea Hairstim de către pacienții mei care se confruntă cu problema chelirii totale a fost o surpriză pozitivă. Ei bine, Hairstim funcționează de câteva ori mai rapid și mai eficient decât alte produse care promit atât de mult...

Este important să ne amintim că Hairstim este un preparat complet natural, care are un efect multifațetat - atât asupra chelirii, cât și asupra mătreții. Tratamentul previne căderea ulterioară a părului și scalpul gras, dar nu numai!

Un avantaj suplimentar al preparatului este ușurința aplicării sale. Este un spray care trebuie masat pe scalp imediat după spălare și preuscare, iar apoi lăsat să se absoarbă. Pentru rezultate mai bune, ar trebui să vă abțineți de la utilizarea uscătorului de păr pentru o perioadă de timp. Producătorul recomandă folosirea Hairstim zilnic, timp de cel puțin o lună, pentru a vedea rezultate cu adevărat satisfăcătoare. Deși primele schimbări pot fi vizibile după doar câteva zile de tratament!

Prima săptămână

Părul "prinde viață": devine moale, ușor de pieptănat fără utilizarea de loțiuni și balsamuri.

A doua săptămână

Căderea și ruperea părului sunt reduse semnificativ, iar vârfurile despicate dispar pe întreaga lungime a părului.

A treia săptămână

Apariția unui păr nou și sănătos.

A patra săptămână

Volumul și cantitatea de păr este semnificativ crescută. Mătreața dispare complet. Căderea părului este redusă la standardul minim acceptabil.

Fie că preferați să vă tratați singur pierderea părului sau la cabinetul medicului - decizia vă aparține. Cu toate acestea, vă recomand cu tărie să nu amânați această decizie până în ultimul moment, deoarece riscați să vă pierdeți complet părul, iar fără un tratament hormonal costisitor nu veți putea remedia situația."

Pentru o lungă perioadă de timp, bărbații și femeile au trăit în eroare, considerând o vizită la un tricholog ca fiind o necesitate, în lupta pentru a scăpa de problema căderii părului. Cu toate acestea, un sondaj de opinie realizat cu sprijinul Institutului Healthy Hair ne-a surprins.

Sondaj al Institutului Healthy Hair: Cum combateți căderea părului?

Cu ajutorul șampoanelor de farmacie:
23%
Utilizarea Hairstim:
47%
Terapia hormonală:
8%
Măști făcute în casă:
17%
Nu mă lupt:
5%

Vești bune pentru cei care decid să scape de problema căderii părului cu Hairstimu: Karolina Sarecka a informat că, în acest moment, împreună cu Institutul Părului Sănătos, am reușit să organizăm un program special în cadrul căruia se poate obține un pachet de produs în promoție!

NOTĂ! Din cauza numărului mare de comenzi, producătorul a fost nevoit să limiteze termenii promoției. În prezent, este valabil doar până la epuizarea stocurilor.

Feriți-vă de falsuri! Acum, în conformitate cu promovarea producătorului Puteți obține Hairstim în promoție!

Încearcă-ți norocul!
Apăsați roata și încercați să obțineți un pachet Hairstim în promovare!


PĂSTRAȚI
Felicitări!

Puteți obține un pachet de Hairstim în promoție -50%! Prețul pentru tine
este de 149 RON!

Ok


153 comentarii
Irena Solec
Dacă am o pată de chelie la despărțire, e cazul să merg la medic?
acum 12 minute
Natalia Waluj
Trebuie neapărat să mergeți la medic imediat ce vedeți un smoc de păr propriu pe un pieptene. Acest lucru înseamnă că ceva este în neregulă și trebuie tratat corespunzător!
21 minute în urmă
Anastazja Kot
"Hairstim" a sosit pentru mine acum o lună, îl voi încerca. Păcat că am găsit târziu articolul tău, aș fi comandat în promoția :(
25 minute în urmă
Wiktoria Antoś
Hairstim este produsul meu preferat de mult timp. În tot acest timp am reușit să îmi crească un păr frumos. Se mai îndoiește cineva de eficiența sa? Pot să vă trimit fotografii de ÎNAINTE și DUPĂ.
27 minut temu
Anna Słodownik
La naiba, și încă mă gândeam dacă să o comand sau nu. Acum nu mai am nicio îndoială.
Trebuie să-mi fac timp cât timp se poate face gratis, pentru că nu se știe când va mai fi posibil.
acum 30 de minute
Katarzyna Skorecka
Am fost tratat cu acest remediu timp de trei săptămâni, iar rezultatele sunt într-adevăr impresionante.Vedeți cu ochii voștri!
34 minute în urmă
Natalia Kwiatkowska
Tocmai am avut o discuție cu un specialist și am comandat un tratament de o lună de Harstim, abia aștept. Sunt curioasă de efecte!
39 minute în urmă
Alicja Radek
Vreau să împărtășesc un truc pentru cei care sunt deja pe subiect. Adaug o picătură de Hairstim în toate șampoanele mele și apoi mă spăl pe cap cu el. Părul meu a devenit moale, ușor de aranjat și strălucitor.
42 minute în urmă
Natalia Korotek
Și eu fac asta! :)
acum o oră
Nadia Potocka
Mi se pare că acest lucru nu este corect față de pacienți. Oamenii merg la acest medic și cheltuiesc bani nebuni.Și aici se pare că există un produs numit Hairstim care ajută la eliminarea problemei părului și uitați de ea o dată pentru totdeauna!
acum o oră
Diana Burska
Știți, lucrez și ca tricholog. Pacienții mei știu de existența Hairstim, dar se duc la mine pentru analize și sunt adesea supărați când nu sunt detectate anomalii hormonale. Le prescriu și lor, pentru că, dintre terapiile non-hormonale, este singura care combate eficient problemele părului.
acum o oră
Katarzyna Sokół
Acest produs m-a salvat cu adevărat! Am scăpat de complexe o dată pentru totdeauna. Acum am încredere în mine și merg la întâlniri mai des!!!! Vă recomand doamnelor și domnișoarelor! :)
acum două ore
Kinga Krawczyk
Vreau să mă laud cu succesele mele cu acest remediu. Îl folosesc de o lună și nu am de gând să mă opresc :)
dwie godziny temu
Aleksandra Gładyś
Am cheltuit atât de mulți bani pe diverse tratamente ... și părul meu s-a înrăutățit... O să încerc asta. Hairstim în timp ce încă îl mai puteți obține cu 149 RON!
acum două ore
Alicja Zołucka
Acum se pare că orice altă fată este obsedată de această emulsie. Este chiar atât de bun?
acum două ore
Laura Danecka
Și eu am avut întotdeauna un complex cu privire la părul meu. De când îmi amintesc, era subțire și a căzut, iar acum...:) Hairstim. Uitați-vă la ce aveam în minte cu ceva timp în urmă și ce este acum
acum două ore
© All rights reserved
2024.

Политика конфиденциальности
Пользовательское соглашение