A Vizonic megmentette a látásomat

Már 1 havi kúrával visszakaphatja a látását orvosi beavatkozás nélkül.

Ma elmondom nektek a tapasztalataimat a látásom javulását illetően. Az induló adatok a következők: bal szem -5, jobb -4. Most már 100%-os a látásom, de ezt a boldogságot nem kaptam könnyen, hosszú és kanyargós út vezetett idáig . Történetem röviden annyi hogy mára már olyan a szemem akár a sasé.

#

A látásom még gyerekként kezdett el romlani. Életem jelentős részében csak kancsal voltam és hunyorítottam, bocsánatot kértem, amikor tévesen idegeneket szólítottam le, és állandóan idegesített, hogy ilyen vaksi vagyok.

22 évesen már kontaktlencsét hordtam. Az egynapos lencsékre költött pénz elég lett volna egy új autóra. 30 éves koromra nem volt se autóm, se normális látásom. A témával kapcsolatos elmélkedés arra kényszerített, hogy szélsőséges döntéseket hozzak. Elhatároztam hogy korrekciós szemműtétre megyek

A műtét menete

A műtét előtt egy hónapig nem hordhattam kontaktlencsét, úgyhogy sikerült találkoznom néhány oszloppal, és vagy 10-szer rossz buszra szálltam fel. Aztán volt két konzultáció, amelyek közül az egyiken tesztelték a látásom kb. minden lehetséges módon, a következőn pedig a módszerről döntöttek.

Az egyik legfejlettebb módszer volt az, ami megfelelt, a nevére már nem emlékszem, de ez azért bíztató volt.

#

A műtét előtti napon azt mondták, hogy vegyek meg háromféle szemcseppet, vigyek magammal váltásruhát és egy napszemüveget. És mindenképp szükségem lesz egy kísérőre, de én persze nem vittem magammal.

Reggel 9-re mentem be a klinikára. Átöltöztem és becsepegtették a szemembe az érzéstelenítőt. 20 perc után vittek a műtőbe, azt mondták, hogy nézzek a zöld pöttybe. Elkezdtek a beavatkozást a bal szememen, és a látásom élesen elhomályosult, aztán ugyanezt a másik szemnél is elvégezték.

#

A műtét után a homályosság lassan elmúlt. Az orvos megvizsgált, és belecsepegtetett a szemembe. Nem éreztem fájdalmat, kivéve, hogy a könnyek patakokban folytak szememből. Az orvos hazaengedett, ahova a szokásos 30 perc helyett több mint egy óra alatt jutottam el, minden homályosan lebegett a szemem előtt.

Amikor hazaértem, egész estig éhesen ültem, és törölgettem a megállás nélkül folyó könnyeket. Fokozatosan egyre jobban kezdtem látni, az este már meg tudtam nézni az időt az órámon, de az érzéstelenítés valószínűleg elmúlt, és szörnyen elkezdett fájni a szemem. A fájdalom kisugárzott az állkapcsomba, a fejem 24 órán át majd széthasadt.

Nem sokáig tartott

Két héttel később, amikor a fájdalom elmúlt, a látásom nagyon jó lett. Nem azt mondom, hogy minden szuper világossá vált, de jobb, mint amilyen a műtét előtt volt. Minden rendben lett volna, de a szemeim estére nagyon elfáradtak, és olyankor minden elmosódott. Legalábbis így gondoltam akkor, de 5 hónap után a látásom is gyors ütemben romlani kezdett. Egy ponton már kb. így láttam:

#

Ismét futottam a gyógyszertárba, és vettem kontaktlencsét, hogy legalább valahogy közlekedni tudjak. Pánikba estem.

Annyira rosszul voltam, és felhúzott, úgyhogy leültem a gép elé, és elkezdtem fórumokat olvasni. Még egy kicsit jobb is lett, hogy sorstársakra találtam. Kiderült, hogy nem én voltam az egyetlen, akinek nem sikerült a műtét. A képernyő előtt ülve már második napja olvastam különböző emberek történeteit, legalább valami fogódzkodót találva.

#

Megfizethető és hatékony készítmény

Aztán elkezdtem cikkeket tanulmányozni. Azt mondták, az, hogy a látás nem javul a műtét után, egy normális jelenség, mert a látásromlás kiváltó oka vissza fog térni. Elkezdtem tovább kutatni, és megtudtam, hogy minden a vitaminokról és ásványi anyagokról szól, amelyek hiánya miatt a látás elkezd romlani. És aztán az egyik cikkhez volt csatolva egy lista a leghatékonyabb gyógyszerekről, a leírása és a visszajelzések miatt engem különösen a Vizonic fogott meg. A hivatalos honlapon megrendeltem, néhány nappal később a futár ki is hozta a csomagot.

#

Miután áttanulmányoztam az utasításokat és elolvastam az összetevőket, amelyről egyébként kiderült, hogy 100%-ban természetes, elkezdtem szedni a Vizonic-ot. A harmadik napon majd kiugrottam a bőrömből örömömben, a látásom észrevehetően jobb lett. Minden nappal csak javult.

Három héttel később könnyedén elolvastam a jeleket az utca túloldalán, csodáltam a madarakat az égen, és csak úgy faltam a könyveket éjszaka. A szemeim nem fáradtak el, nem volt homályosodás a látásom. Nagyon boldog voltam, el sem tudjátok képzelni, milyen boldog kontaktlencse nélkül élni, hogy látod a busz számát, és hogy nem mész neki semminek.

Miután elvégeztem a kúrát, ellenőriztettem a látásom a klinikán. Nagyon meglepődtem, hogy úgy láttam a tábla alsó sorát is, mintha az orrom előtt lett volna. Az orvos megállapította, hogy a látásom %-os, és kutya bajom.

Végeredmény

Egy év telt el azóta, hogy elvégeztem az Vizonic kúrát, és a látásom még mindig olyan, hogy mesterlövésznek is elmehetnék. Miért döntöttem úgy, hogy megírom a történetem? Mert úgy döntöttem, hogy a biztonság kedvéért elvégzek még egy kúrát, és elment a gyógyszertárba, majd egy másikba, utána pedig egy harmadikba, de sehol nem kapható a készítmény! Aztán ez eléggé felhúzott. Azt akarom, hogy mindenki, akinek rossz a látása, hozzájuthasson és elvégezzen egy kúrát. Itt hagyom a termék hivatalos honlapjának linkjét, hogy még véletlenül se futhasson senki hamisítványba.

Hozzászólások ( 12 )

Magyar András27.02.2023

Nem ez az első alkalom, hogy azt hallom, hogy a látás ismét romlik a műtét után. A barátom két évvel ezelőtt szintén elment egy szemkorrekcióra, a látása helyreállt, egy darabig jó volt, de most megint rosszul lát

Félix28.02.2023

Köszönöm! Végre megtaláltam a gyógymódot, már meguntam, mindenhová szemüvegben kell járnom, a szemeim folyton fájtak tőle. Megrendeltem, és most várom a csomagot

Anna28.02.2023

Hat éve hordok kontaktlencsét, és nem gondoltam volna, hogy képes leszek majd nélkülük is látni, amíg rá nem találtam az Vizonic-re. 4 hét alatt -6-ról -2 javult a látásom, nem tudom elmondani, mennyire örülök!:)


Kengyel Mária01.03.2023

Én meg soha nem hordtam szemüveget, és amikor egy percre is feltettem mások szemüvegét, miután levettem, mindig úgy tűnt számomra, hogy vak vagyok és semmit sem látok. Nem akarok semmit sem hordani, ezért megrendeltem az Vizonic-et

Irén02.03.2023

Hét évig hordtam kontaktlencsét, majd retina dystrophia alakult ki nálam az oxigénhiány miatt. Több ember ajánlotta a Vizonic-et , megrendeltem, megcsináltam 2 havi kúrát és most %-os a látásom.

Henrietta03.03.2023

Nekem meg folyton össze-vissza változott, hol -2,5-es hol - 4-es volt a szemem. Sem a szemüveget, sem a kontaktlencsét nem tudtam állandóan viselni. Diák vagyok, nem volt pénzem a műtétre. Ezért elkezdtem keresni egy hatékony alternatívát, és egy ismerős orvos tanácsolta a Vizonic-et. Másfél hónap alatt a látásom teljesen rendbe jött.

Hargitai Márk03.03.2023

Én is megrendeltem a Vizonic-et, már második hete szedem, és a látásom már most sokkal jobb. Nincs mellékhatása, a szemeim nem fáradnak el, boldog vagyok, mint egy gondtalan gyerek.

Márkus Magda04.03.2023

Mínusz 9 dioptriás szemüveget hordtam. Illetve tíz éve kontaktlencsét használtam: a végeredmény egy súlyos kötőhártya-gyulladás, demodecosis blepharitis és a retinám is sérült. Pedig óvatos voltam, mindig jó lencséket vettem. Az optikus, akinél legutoljára voltam, ajánlotta az Vizonic-et Már egy kúra elvégzése után mínusz 1-re javult a szemem, de megcsinálom még egyszer a kúrát. Nagyon elégedett vagyok a termékkel.:)


Karsai Emma05.03.2023

-14,5 és 15.5 dioptria... születésemtől fogva! Azt hittem, hogy ez már nem lehet rosszabb, de kiderült, hogy lehet: 22 évesen -17,5 és -18-ra csökkent az egyébként is piszkosul rossz látásom. Két hónappal ezelőtt kezdtem el szedni a Vizonic-et, ez idő alatt a látásom -4,5 és 5-re javult! Ha nem lenne ez a készítmény, nem tudom, mi lett volna velem. Továbbra is szedem.

Egri Emese05.03.2023

-5-ös volt a szemem. Sok mindennel kezeltek, valami segített is, de egy idő után mindig visszaállt erre az értékre. A legutóbb a Vizonic-kel állítottam helyre a látásom. Ezután a látásom %-os lett. Már majdnem hat hónap eltelt, és minden rendben van. Úgy tűnik, ez működik

Regina06.03.2023

Az én szemem -5. 32 éves vagyok. Attól tartok, hogy csak tovább fog romlani. Szemüveg nélkül sehová sem tudok menni, a lencsék kényelmetlenek. Belefáradtam, hogy a világot egy lepelben látom. Légyszi, írjátok meg, milyen gyógyszertárban lehet megtalálni a Vizonic-et?

Lendvai Boglárka06.03.2023

Én még gyógyszertárban nem találkoztam vele. A legjobb, ha a hivatalos honlapon rendeled meg, olcsóbban jön ki, és biztos, hogy eredeti termékhez jutsz hozzá