Sadoveanu Tatiana tocmai a comandat 2 pachete de Fungoxil.

Un specialist al uneia dintre cele mai importante clinici dermatologice din România spune: "Infecția fungică a unghiilor și a pielii intră în sânge și provoacă necroza organelor interne. Din fericire, a fost găsită o soluție care va salva viața a milioane de oameni din România de boala fungică".

De ce sunt ciupercile de unghii și a pielii sunt mortale și cum îți poți salva viața? Într-un interviu realizat de Asociația Internațională a Dermatologilor cu Vladislava Mocanu, veți găsi răspunsuri la aceste întrebări și nu numai și veți afla cum să obțineți un produs antifungic inovator la o reducere mare.

Reporter: De ce este ciuperca unghiilor o boală periculoasă?

Vladislava Mocanu: Știți câți oameni vor muri din cauza infecțiilor fungice în 2022? Anul trecut, în România au murit în total 247.000 de persoane, dintre care 30.000 au murit din cauza infecțiilor fungice. Sunteți de acord că acesta este un procent destul de mare din total? Ciuperca nu afectează doar unghiile de la picioare și pielea, ci intră și în fluxul sanguin, răspândindu-se în tot corpul. Infecția fungică se atașează de organele interne, ceea ce duce la patologii și sepsis. Corpul începe literalmente să putrezească din interior. Infecția fungică provoacă în principal insuficiență cardiacă și renală, ruperea cheagurilor de sânge în creier și cancerul hepatic. Oricine suferă de ciuperci are șanse mari să aibă consecințe grave asupra sănătății.

Din acest motiv, consider că ciuperca unghiilor este o boală extrem de periculoasă, responsabilă de multe decese în întreaga țară. Auzim adesea despre cancer și tumori, dar acestea ajung să afecteze doar 3-4% din totalul oamenilor, în timp ce ciuperca unghiilor apare la 50% dintre persoanele cu vârsta de peste 35 de ani.

Reporter: De ce nu pot medicii să vindece complet această boală? La urma urmei, nu este treaba lor să salveze viețile tuturor bolnavilor?

Vladislava Mocanu: În primul rând, mulți pacienți subestimează gravitatea bolilor fungice; de îndată ce observă primele simptome pe degetele de la picioare, pe unghii și pe piele, nu se duc la medic, crezând că acestea vor dispărea de la sine. Aceasta este o mare greșeală. Desigur, atunci când situația se agravează semnificativ, oamenii apelează la medici pentru ajutor medical. Problema este că majoritatea oamenilor opresc tratamentul imediat ce văd primele rezultate. Dar adevărul este că infecția fungică nu este complet eliminată și continuă să se răspândească în tot corpul. Pot să vă povestesc sute de astfel de cazuri. În plus, lipsa de personal care să lucreze în clinici rămâne o problemă globală. Cum pot micologii să facă față acestei situații?

Cea mai frecventă formă de ciupercă este ciuperca unghiilor:

Ciuperca se hrănește cu țesuturile noastre moi:


În prezent, există o lipsă acută de dermatologi și micologi în țară. În plus, peste 47% din populație nu are acces la servicii dermatologice, iar mai mult de jumătate din personal este necalificat. Sunt foarte sceptic că medicii din ziua de azi sunt capabili să diagnosticheze cu acuratețe și să trateze eficient infecțiile cu drojdie. Acest lucru sugerează că, uneori, este mai ușor pentru o persoană să rămână acasă decât să meargă la spitale cu specialiști neexperimentați.

Reporter: Rata ridicată a deceselor cauzate de infecții fungice în regiunea noastră se datorează lipsei de experiență a medicilor?

Vladislava Mocanu: Acesta este, desigur, unul dintre motive, dar nu singurul. Există o lipsă de medicamente cu adevărat eficiente. Farmaciilor le place să vândă medicamente inutile și scumpe. Pentru ei, aceasta este o slujbă și o sursă mare de venit. Ar fi neprofitabil pentru ele să vândă medicamente cu adevărat eficiente. Medicamentele vechi sunt inutile și nu dau rezultate vizibile. Ele ameliorează simptomele, dar ciuperca rămâne în organism și duce încet la moartea pacientului. Adesea, ficatul sau stomacul sunt afectate într-o asemenea măsură încât duc la consecințe cu adevărat negative și fatale.

Cea mai frecventă cauză de deces la persoanele infectate cu infecții este septicemia sau insuficiența de organe. În spitalele din oraș, medicii sunt adesea tineri și fără experiență și au puține cunoștințe despre boala și tratamentul infecțiilor . În clinicile private, majoritatea medicilor sunt mercenari, iar singurul lor scop este să facă cât mai mulți bani de pe urma pacienților.

Vladislava Mocanu: Din păcate, nu pot rezolva această problemă de una singură. Aceasta este sarcina universității. Eu nu pot să formez noi medici. Prin urmare, nu m-aș aștepta la schimbări majore în viitorul apropiat. În alte regiuni, problemele sunt foarte asemănătoare. Suntem cu toții în aceeași barcă.

Și totuși, există un licăr de speranță. Laboratoare de cercetare independente cu oameni de știință și medici renumiți din Europa și România, cu sprijinul Ministerului Sănătății, au dezvoltat un agent antifungic inovator bazat pe o tehnologie brevetată, fără utilizarea de substanțe chimice nocive și exclusiv din ingrediente naturale. În urma testelor clinice, medicamentul a arătat rezultate incredibile în tratamentul pacienților noștri și este acum disponibil pentru toți locuitorii țării noastre.

Reporter: De ce credeți că această formulă va face diferență?

Vladislava Mocanu: Aceasta este crema antifungică Fungoxil. Astăzi este cel mai eficient medicament pentru tratamentul bolilor fungice. Este de 10 ori mai eficient decât medicamentele disponibile în prezent în farmacii. Compoziția formulei inovatoare a cremei este formată din ingrediente 100% naturale, nu are efecte secundare, nu creează dependență și ajută organismul să lupte împotriva ciupercilor, reducând semnificativ riscul de reinfectare. De asemenea, poate fi utilizată și dacă luați orice alte medicamente.

Reporter: Puteți să-mi spuneți mai multe despre această cremă?

Vladislava Mocanu: Tratamentul infecțiilor fungice din organism este un proces foarte complex care necesită timp și tratament regulat. Sistemul imunitar nu poate lupta singur împotriva infecției. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să preveniți apariția unei infecții . Cu toate acestea, dacă sistemul imunitar este slăbit, ciuperca, duce la moartea mai repede. Acesta este avantajul Fungoxil, această cremă produce ea însăși anticorpi speciali care acționează și distrug complet ciuperca din țesuturi. Astfel, organismul distruge complet infecția la nivel celular în organism. Fungoxil poate crește semnificativ rezistența organismului la infecțiile fungice.

Reporter: De ce este Fungoxil mai eficient decât alte remedii populare împotriva ciupercilor?

Vladislava Mocanu: Ciupercile sunt organisme vii care, la fel ca toate celelalte ființe vii, se adaptează la mediul lor. Majoritatea medicamentelor au fost dezvoltate în urmă cu 20-30 de ani. În acest timp, ciupercile au dezvoltat rezistență la aceste medicamente. Datorită acestei formule inovatoare, ciupercile pot fi distruse atât la nivel extern, cât și intern.

Eficacitatea sa a fost studiată și testată la Institutul Național de Boli Infecțioase. Rezultatele au arătat o eficiență ridicată.

Această formulă are un efect cu adevărat benefic asupra organismului:

1. Elimină infecția fungică.

2. Ameliorează iritațiile și mâncărimile pielii.

3. Regenerează rapid unghiile și vindecă rănile și crăpăturile.

4. Elimină mirosul neplăcut și normalizează glandele sudoripare.

5. Împiedică reproducerea și creșterea agenților patogeni.

6. Normalizează sistemul imunitar și ajută în tratamentul bolilor fungice cronice.

7. Sângele și ganglionii limfatici sunt curățați de resturile de ciuperci.

8. Ajută organismul să lupte împotriva celor mai frecvente ciuperci.

9. Împiedică reinfectarea.

Elimină toate simptomele bolii fungice în intervalul de timp recomandat

Rezultatele obținute de pacienții noștri sunt cu adevărat impresionante.
Reporter: Există contraindicații pentru această cremă și poate fi folosită împreună cu alte medicamente?

Vladislava Mocanu: Nu există contraindicații pentru utilizarea acestui produs. Fungoxil este 100% natural și sigur. Îl puteți utiliza împreună cu alte produse și chiar dacă sunteți alergic la alte produse.

Reporter: Pot să cumpăr Fungoxil de la farmacie?

Vladislava Mocanu: De îndată ce oamenii noștri de știință au prezentat Fungoxil, companiile farmaceutice au început să ne trimită numeroase oferte de cumpărare a drepturilor asupra acestui medicament. Principalul lor obiectiv este nu de a-l produce, ci de a împiedica producerea lui, de a împiedica ca acest medicament să ajungă pe piață. Companiile farmaceutice cooperează cu farmaciile, iar scopul lor principal este de a face cât mai mulți bani din medicamente ineficiente. Iar dacă oamenii cumpără într-adevăr medicamente care pot vindeca boala, atunci farmaciile și companiile farmaceutice vor pierde profituri uriașe. Prin urmare, ca răspuns la întrebarea dumneavoastră, cooperarea cu farmaciile nu este încă posibilă.

Reporter: Dacă Fungoxil nu se vinde în farmacii, de unde poate fi cumpărat și cât costă?

Vladislava Mocanu: De îndată ce a devenit clar că nu va funcționa cooperarea cu farmaciile în viitorul apropiat. Institutul nostru de Cercetare Dermatologică a decis să preia producția și distribuția Fungoxil direct din laboratoarele sale. În acest fel, putem scăpa de intermediarii sub formă de farmacii. Am reușit să obținem sprijinul Ministerului Sănătății pentru a acoperi o parte din costurile de producție, ceea ce înseamnă că, până la , fiecare cetățean din Romania va putea cumpăra Fungoxil cu o reducere de %.

Vladislava Mocanu: Pentru a comanda Fungoxil Original Antifungic cremă, trebuie doar să introduceți numele și numărul de telefon în formularul oficial de comandă de mai jos. Apoi așteptați un apel de la managerul nostru, care vă va plasa comanda cu livrare la domiciliu și ramburs în orice oraș din Romania.

Notă! Am primit informații despre primele contrafaceri care au apărut deja în mai multe farmacii din diferite orașe. Medicamentul oficial Fungoxil poate fi achiziționat numai pe acest site prin completarea formularului de mai jos.


% REDUCERE PENTRU REZIDENȚII DIN ROMANIA

PROMOȚIA SE ÎNCHEIE PENTRU

00
:
29
:
59
ORA MINUTE Secunde
78 Euro
78 Euro
39 Euro234 comentarii
Tănase Valerica

Am folosit această cremă timp de o săptămână. Priviți rezultatele.

Scarlat Cornelia

În timp ce sufeream, am încercat multe medicamente diferite... Dar, pentru prima dată, am găsit un medicament care funcționează cu adevărat. Vă mulțumesc!

Țopescu Dalia

Am primit crema astăzi, curierul mi-a adus-o la domiciliu și am plătit la primire. Foarte convenabil, livrarea a durat doar 2 zile, tratamentul urma să înceapă.

Andreea Plugaru

Am cumpărat această cremă dintr-o farmacie și vreau să spun că am aruncat-o pentru că este absolut inutilă și scumpă. Ciuperca de pe unghii și degete nu vrea să dispară și sunt deprimată și frustrată.

Vanda Bucur

Andreea, nu fiți proastă și citiți cu atenție interviul cu Dr. Vladislava Mocanu. Originalul Fungoxil nu se vinde în farmacii, înțelegeți! Dacă ați cumpărat un fals și nu ați primit rezultatul dorit, aceasta este problema dumneavoastră! Folosesc Fungoxil de 2 săptămâni și rezultatele sunt uimitoare: unghiile mele sunt din nou sănătoase și frumoase, pielea mea este moale și ciuperca a dispărut. Așa că gândiți-vă de două ori înainte de a trage concluzii pripite și de a fi negativi.

Vladislava Mocanu

Andreea, bună ziua! Îmi pare rău că vă aflați în această situație...Din păcate, există multe produse contrafăcute pe piață și este mai bine să cumpărați produsul original direct de la producător. Lăsați-ne numele și numărul de telefon și vă va suna managerul pentru a vă plasa comanda. În plus, în prezent, puteți cumpăra Fungoxil original la cel mai bun preț de 39 Euro. Rezultatele vă vor surprinde, veți vedea!

Cu stimă, Dr. Vladislava Mocanu

Maria Plesu

Mă îndoiesc că a fost foarte valoros... Voi urma cu siguranță sfatul dvs.Mulțumesc Fungoxil pentru comentariu, Dr. Mocanu

Miroslav

Mulțumesc, Dr. Mocanu! Pielea de pe mâinile mele este din nou sănătoasă, vă mulțumesc!

Victor Ghiorghe

On the advice of my friend, I managed to buy with a % discount and I did not regret it! I'm glad I was able to get rid of the fungus.

Vladislava Mocanu

Victor, rezultat excelent! Continuați să folosiți crema noastră!

Cu stimă, Dr. Vladislava Mocanu

Iugoslavia

În urmă cu 2 ani, în sala de sport am luat ciupercă, unghiile și picioarele mele erau urâte, am început să mă îngrijorez că infecția se va răspândi în tot corpul. Am încercat diferite produse, lacuri de unghii, creme, dar nimic nu m-a ajutat. A fost doar un efect pe termen scurt, dar după un timp ciuperca a revenit. O prietenă mi-a recomandat această cremă și, ca să fiu sinceră, am fost sceptică în privința ei la început, dar totuși am decis să o încerc. Și care a fost surpriza mea când, după 2 săptămâni de tratament, unghiile mele au devenit practic sănătoase, ciuperca a dispărut pentru totdeauna și nu-mi venea să cred că este posibil? Dacă suferiți de ciuperci, nu amânați tratamentul, poate fi fatal. crema Fungoxil este cel mai bun medicament pentru ciuperci!

Anna Vasile

De unde să cumpărați Fungoxil?

Grosu Victor

Anna, trebuie doar să completați următoarele câmpuri în formularul de mai sus. Grăbește-te să comanzi cât mai durează reducerea. Acesta este un produs foarte bun.

Anna Vasile

Mulțumesc Grosu! Tocmai am făcut o comandă.
Cât durează livrarea?

Grosu Victor

Anna, 2-3 zile.

Augusta Groza

Aceasta este o cremă cu adevărat uimitoare, toată lumea ar trebui să o încerce! Am luat-o și eu și așa am scăpat de ciuperca de pe picior! Nu puteam purta sandale și îmi era rușine. Cu Fungoxil, totul a dispărut în 2 săptămâni - nu mai am ciuperci la picioare!

Milena Joldea

Bună ziua tuturor, vă recomand acest medicament! Mi-a luat mult timp să mă recuperez, dar... Fungoxil m-a salvat.

Găitan Victor

Cu Soția am găsit-o foarte utilă. Fungoxil. Datorită compoziției sale naturale și a absenței efectelor secundare, nu concurează cu alte medicamente.

Lavric Valentin

Wow, se pare că nu sunt singurul care are această problemă. Dar eu am avut noroc, am început să folosesc Fungoxil acum o lună și jumătate și ciuperca unghiilor a dispărut. Înainte de asta am încercat multe alte medicamente, dar numai acesta dă cu adevărat rezultate bune (și rapide!)..

Gheorghe Cătălina

Spuneți-mi, ajută cu adevărat? Am încercat mai multe alte medicamente, dar nu m-au ajutat.

Ionescu Olga

Gheorghe, dacă te ajută, nu ezita. Produsul este natural și eficient. Comandați acum cât timp este încă în vigoare reducerea! Soacra mea l-a folosit și acum chiar se roagă pentru el. Fungoxil!

Veronica Pascu

Mulțumesc mult! Fungoxil m-a ajutat și pe mine foarte repede. L-am comandat direct de la producător. Nu amânați tratamentul pentru a scăpa de infecție cât mai repede posibil și pentru a evita complicațiile!

Dragan Daniel

Mulțumesc, Dr. Vladislava Mocanu! Fără dumneavoastră, nu aș fi descoperit niciodată acest medicament! Unghiile mele de la picioare se îndoiau și mă dureau constant. Am încercat și lacuri speciale și tablete, dar toate nu m-au ajutat

Apropo, comanda mea a sosit rapid.

Mureșan Mariana

Rezultatul mi-a depășit așteptările, unghiile mele au devenit normale! Am comandat produsul pentru prietenele mele.

Vîlcu Petru

În timp ce eram în armată, am făcut viermișori. Am încercat mai multe medicamente, dar toate fără succes. Apoi am auzit de Fungoxil, l-am cumpărat cu o reducere de % de la un prieten medic și am început imediat să mi-l aplic pe unghii conform instrucțiunilor, de două ori pe zi. Tratamentul a durat 3 săptămâni, iar rezultatele au fost incredibile. Am crezut că nimic nu mă va ajuta... Nu renunțați și comandați Fungoxil, aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în avans!

Stroici Sergiu
Fungoxil la farmacie pentru 100 de euro.
Vladislava Mocanu

Crema originală Fungoxil nu este vândută în farmacii, este cu siguranță falsă! Comandați Fungoxil real numai prin intermediul formularului oficial de comandă de mai sus.

Cu stimă, Dr. Vladislava Mocanu

Lily

Vezi rezultatele mele!

Tănase Valerica

De doi ani mă lupt cu ciuperca unghiilor și călcâiele crăpate. Odată ce am încercat Fungoxil, problemele mele au dispărut după 2 săptămâni, este un succes, vă mulțumesc!

Dumitra Dumitrescu

Când am citit acest articol, a trebuit să comand imediat acest produs. Toate medicamentele convenționale nu ajută pentru o perioadă lungă de timp și aproape că am vrut să refuz orice tratament. Cu toate acestea, am comandat Fungoxil. Vă mulțumesc foarte mult, în sfârșit pot trăi o viață normală!

Constantin Enache

Ieri am văzut această cremă în farmacie ..... Am decis să o cumpăr pentru că recenziile sunt foarte bune.

Vladislava Mocanu

Fungoxil poate fi comandat NUMAI de la producător. Pentru a obține produsul original, trebuie doar să completați formularul. Fungoxil este foarte ieftin cu % reducere, așa că grăbiți-vă.

Și stai departe de falsuri!
Cu stimă, Dr. Vladislava Mocanu


Mesajul dvs. a fost acceptat, acesta va apărea pe site după ce va fi revizuit de un moderator.